Souhlas se zpracováním osobních údajů

V souladu se zákonem č. 101/2000 Sb., v platném znění (zákon o ochraně osobních údajů a o změně některých zákonů, dále jen „zákon“) souhlasím se zpracováváním osobních údajů správcem Jipka moje jazykovka, s.r.o. , Národní 416/37, Staré Město, 110 00 Praha (dále také jen „správce“) pro:

  1. marketingové účely správce, tj. zejména nabízení výrobků a služeb (ať již vlastních či cizích), zasílání informací o pořádaných akcích, výrobcích, službách a jiných aktivitách, kontaktování zákazníka za účelem průzkumu trhu a za účelem marketingových výzkumů, kdy je zákazník kontaktován elektronickou poštou, jakož i zasílání obchodních sdělení prostřednictvím elektronických prostředků dle zákona č. 480/2004 Sb., v platném znění, ať již jsou tyto marketingové účely realizovány jak správcem, tak subjekty, které jsou vůči správci osobami ovládanými stejnou ovládající osobou jako správce ve smyslu zák. č. 90/2012 Sb., zák. o obchodních korporacích (dále jen „propojené osoby“), nebo dalšími subjekty, které správce realizací těchto marketingových subjektů pověří;
  2. účely analýz osobních údajů zákazníků umožňujících zejména přímé oslovení konkrétních zákazníků a určitých skupin zákazníků (tzv. direct mailing);
  3. účely pořádání, organizování a vyhodnocení různých typů soutěží, anket a jiných akcí, které nejsou spotřebitelskými loteriemi, ať již s možností zákazníka obdržet věcnou či finanční cenu nebo bez této možnosti, když tyto soutěže, ankety či jiné akce mohou být pořádány jak správcem, tak subjekty, které jsou vůči správci propojenými osobami nebo dalšími subjekty, které správce pořádáním, organizováním či vyhodnocením různých typů soutěží pověří.

Tento souhlas uděluji na dobu maximálně 10-ti let ode dne jeho udělení.

Osobními údaji se rozumí údaje obsažené v tomto formuláři, tj. zejména jméno, příjmení, e-mailová adresa.

Osobní údaje bude správce zpracovávat manuálně i automaticky přímo prostřednictvím svých zaměstnanců a dále zpracovatelů pověřených správcem, zejména pak prostř. Jipka moje jazykovka, s.r.o., Národní 416/37, Staré Město, 110 00 Praha , a dále prostřednictvím třetích subjektů, které budou správcem pro zpracování osobních údajů pověřeny, a to na základě smluv uzavřených podle ustanovení § 6 zákona č. 101/2000 Sb., o ochraně osobních údajů, zejména prostř. subjektů, které jsou vůči správci propojenými osobami. Tento souhlas je udělen na dobu maximálně 10-ti let ode dne jeho udělení.

Zákazník má základě zákona právo přístupu ke svým osobním údajům zpracovávaných správcem (zejména právo na poskytnutí informace o účelu zpracování, rozsahu zpracovávaných osobních údajů a jejich zdroji, povaze zpracování a příjemci či příjemcích osobních údajů). Správce mu tuto informaci bez zbytečného odkladu za přiměřenou úhradu nepřevyšující náklady nezbytné na poskytnutí informace předá. Zjistí-li zákazník, že zpracování jeho osobních údajů je v rozporu s ochranou jeho soukromého a osobního života nebo v rozporu se zákonem, má právo požadovat od správce nebo jím pověřeného zpracovatele vysvětlení a odstranění takto vzniklého stavu. Ve smyslu § 7 odst. 2 zákona č. 480/2004 Sb., v platném znění, dále souhlasím, aby správce nebo jím pověřená osoba, zejména Jipka moje jazykovka, s.r.o., využívali podrobnosti elektronického kontaktu za účelem šíření obchodních sdělení elektronickými prostředky, které se týkají jak výrobků a služeb správce, tak cizích.

Jak probíhá

online výuka?

Play Video

Jak hodnotí výuku naši studenti?

Andrea Benešová
Andrea Benešová
Skupinová výuka - Online
Read More
Do Jipky chodím již 2. rokem na angličtinu. Lektorka je naprosto skvělá a atmosféra na lekcích úplně na pohodu. V kurzu nás je 6 a zrovna jsme se sešli jako skvělá parta, takže se na lekce vždy těším.
Gabriela Volhová Duhiňová
Gabriela Volhová Duhiňová
Individuální výuka
Read More
Mamince jsem kupovala k Vánocům dárkový poukaz na individuální výuku, kterou má od ledna a se vším naprostá spokojenost.
Petr Halabík
Petr Halabík
Skupinová výuka - Online
Read More
Navštěvuji francouzštinu a španělštinu, protože jako jediná jazykovka měla největší výběr. S výukou i lektory jsem spokojen. Oceňuji, že i v době covidu měli online výuku, trochu jsem se toho bál, ale nakonec to bylo super.
Previous
Next

„Zakládáme si na profesionálním a zároveň přátelském a individuálním přístupu ke každému klientovi. Výuka musí dávat smysl.“

Lucie Kratochvílová

Managing Director

Kde učíme?

Pobočky v Praze:

Praha 8 – Karlín

Karlínské náměstí 8

Praha 1 – Národní

Národní 416/37

Praha 2 – I. P. Pavlova

Tylovo náměstí 645/2

Praha

Plzeň

Brno

České Budějovice

Frýdek-Místek

Hradec Králové

Jihlava

Třebíč

Olomouc

Ostrava

Ústí nad Labem

Zlín

Chomutov

Jindřichův Hradec

Karlovy Vary

Tábor

Pobočky v Praze:

Praha 8 – Karlín

Karlínské náměstí 8

Praha 1 – Národní

Národní 416/37

Praha 2 – I. P. Pavlova

Tylovo náměstí 645/2

Náš blog

Víme, s kolika anglickými slovíčky si vystačíte

Učení slov nazpaměť nemá asi nikdo v lásce, ale všichni tušíme, že je to nepostradatelná část jazykového studia. Můžeme ovládat perfektně gramatiku i výslovnost, ale když dojde na věc, musíme být schopni dát našim větám význam. Ovšem kde s memorováním začít?

CELÝ ČLÁNEK

Jak se naučit jazyk?

Je mnoho možností, jak zlepšovat své jazykové dovednosti. Nejrychleji si člověk osvojí nový jazyk tam, kde ho používají místní obyvatelé a je mu vystaven po celý den. Ne každý má ale možnost přestěhovat se na čas do zahraničí. Jak docílit podobného efektu v pohodlí svého domova?

CELÝ ČLÁNEK

Ať vám už nic neunikne!

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Ať vám už nic neunikne!

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Adresa

Kontaktujte nás:

JIPKA moje jazykovka, s.r.o. © 2022 Všechna práva vyhrazena 

JIPKA moje jazykovka s.r.o. © 2022 Všechna práva vyhrazena 

Právě probíhá zápis do podzimních skupinových kurzů! Více zde.

ZÁKAZNICKÁ LINKA 224 210 422