Kdo vás bude učit?

Poznejte naše kvalifikované lektory, kteří vás s nadšením a maximální efektivitou naučí jejich rodný jazyk či jazyk, kterým žijí.

Benjamin Ryšavý
Benjamin RyšavýSkupinová a individuální výuka
Read More
Benjamin je lektorem Jipky od roku 2017. Věnuje se převážně menším skupinkám a individuálním studentům, což mu umožňuje zaměřit se na každého studenta zvlášť a přizpůsobit výuku jeho konkrétním potřebám a zájmům. Benjamin upřednostňuje v učení svobodu, kdy může flexibilně vytvářet sylabus plný poutavých témat, aktuálních událostí, situací ze života a inspirativních videí z internetu. Spokojení studenti, které výuka baví, jsou pro něj to nejcennější. Nedávno začal učit kurzy pro jednoho z prestižních klientů Jipky - organizaci Miss Czech Republic. Příprava vítězky této soutěže na finále Miss World je pro něho nesmírně zajímavou příležitostí.
  Tanner LeTourneau
Tanner LeTourneauObecné kurzy
Read More
Tanner LeTourneau je lektor angličtiny a Senior Teacher, který se zaměřuje na výuku studentů na úrovních B2-C2. K jeho oblíbeným oblastem patří právě rozvoj slovní zásoby na těchto úrovních a doladění nepřesností, kterých se dopouštějí právě studenti s velkou znalostí jazyka. Jako Senior Teacher pomáhá Tanner lektorům ve svém týmu k lektorskému rozvoji pomocí pravidelných hospitací a konzultací. Je také členem metodického týmu, ve kterém připravuje a vede intenzivní kurzy. Zvláště ho pak těší vyhledávat zajímavé a relevantní materiály, kterými studenty motivuje k další (a nadšené) práci.
April Mislan
April MislanObecné kurzy a business výuka
Read More
April Mislan je lektorka angličtiny. S Jipkou spolupracuje více než 5 let, vede jak kurzy obecné, tak obchodní angličtiny. Poslední 3 roky působí April na pozici Senior Teacher. V této roli vede lektory pomocí pravidelných hospitací a konzultací k efektivním a účelným lekcím. Při hodinách April nejvíce těší, když může se studenty probírat témata a situace, které jsou pro ně samotné relevantní a důležité - a na nich pak rozvíjet znalosti a dovednosti v angličtině. Oceňuje také, když studenti chodí na konference či mají pracovní schůzky, o kterých pak vypráví na hodinách, protože ona pak může tyto zkušenosti zúročit ve výuce a připravit jim lekce skutečně na míru.
Denis Vaníček
Denis VaníčekObecné kurzy a firemní výuka
Read More
Denis Vaníček je lektor angličtiny, který s Jipkou spolupracuje od ledna 2015. Vystudoval Univerzitu Karlovu v Praze a zaměřuje se primárně na výuku dospělých a na výuku ve firemním kurzech. Denis s Jipkou spolupracuje na rozličných projektech; vede ukázkové lekce, přednáší na konferencích a podílí se na vývoji výslovnostní aplikace. Za nejkrásnější část své práce považuje své studenty - každý z nich je jedinečná osobnost, a díky nim je tak i každý den strávený v lekcích jedinečný a okouzlující.
Katka Hrušková
Katka HruškováPomaturitní kurzy
Read More
Katka Hrušková je lektorka angličtiny, která v Jipce působí už 8 let. Specializuje se na výuku pomaturitních kurzů - nejradši se pak se studenty věnuje anglické gramatice a rozličným způsobům jejího osvojení. Vedle lektorské pozice působí Katka již od roku 2019 jako Senior Teacher - observuje lektory v hodinách, je jim k dispozici pro případné konzultace a vede webináře. Na vedení pomaturitních studentů ji nejvíce baví jejich energie, nápady a ochota naplno se zapojit do aktivit.
Thomas Mander-Jones
Thomas Mander-JonesPřípravné kurzy na mezinárodní zkoušky
Read More
Thomas Mander-Jones je rodilý mluvčí angličtiny - jako lektor působí pro Jipku již více než dva roky. Od chvíle, kdy se stal součástí lektorského týmu Jipky, Thomas vedl a nadále vede studenty k úspěšnému splnění cambridgeských zkoušek (Cambridge First a Cambridge Advanced) a věnuje se také rozvoji jazykových dovedností ve firemní výuce v Praze a jejím blízkém okolí. Nadto se pravidelně účastní workshopů a seminářů, které také sám vede. Obecně si Thomas užívá nových výzev i zkušeností, které mu výuka a jeho studenti přináší. Je pevně přesvědčený, že nerozvíjí pouze schopnosti svých studentů, ale také sebe sama. S letitou zkušeností v tomto oboru ví, že se musí jako lektor neustále vzdělávat a pracovat na svých dovednostech.
Adam Tatar
Adam TatarPomaturitní kurzy
Read More
Adam Tatar je lektor angličtiny, který v Jipce působí už více než 9 let. Specializuje se na výuku pomaturitních kurzů (zvláště na úrovně B2 a C1) a přípravy na cambridgeské zkoušky (FCE, CAE, CPE). Posledních 6 let zastává Adam pozici Senior Teacher - mentoruje lektory při pravidelných hospitacích a konzultacích a vede webináře na rozličná témata z oblasti metodiky výuky angličtiny. Na vedení “pomaturitek” Adama nejvíc baví právě mladí studenti, kteří se učí v novém jazyce formulovat svůj pohled na svět a nebojí se do lekcí vnášet autenticitu a spontánnost.
Danielle Kindle
Danielle KindlePřípravné kurzy na mezinárodní zkoušky
Read More
Danielle Kindle je rodilá mluvčí z USA. Učení se věnuje už takřka čtyři roky - zaměřuje se na pomaturitní kurzy (úrovně B2 a C1) a na přípravné kurzy pro cambridgeské zkoušky (FCE, CAE a BEC). Danielle miluje učení jako takové, ale zvlášť si užívá vedení pomaturantů. Ve třídě se totiž vždycky sejdou nejrozličnější mladí lidé a práce s nimi jí umožňuje sledovat jejich růst jak jazykový, tak lidský.
Previous
Next

Španělština

Sofia Alagia
Sofia AlagiaIndividuální a skupinová výuka
Read More
¡Hola! Já jsem Sofia Aliaga, vaše lektorka španělštiny, a už se moc těším, až spolu vyrazíme na cestu tímto krásným jazykem. Moje vášeň pro španělštinu nejrozličnějších kulturních zkušeností a je velmi ovlivněná snahou žít angličtinou během kanadského období, stejně jako se nyní snažím žít češtinou v současném období českém. Jako studentka sama zkouším různé cesty k pochopení jazyka - a tuto zkušenost přelévám do svého lektorského působení tak, aby mé studenty lekce vždy těšily a byly jim přínosem. Původem jsem z Peru, moje španělština je tedy ve svém celku neutrální s lehkým přízvukem. Dbám ale o to, aby slovní zásoba byla srozumitelná napříč hispánskými zeměmi. Se svými studenty tak nezkoumám pouze krásy španělštiny jako jazyka, ale věnujeme se také bohatství a pestrosti španělsky hovořících kultur. Pojďme se tedy učit spolu! Nebo ještě lépe - ¡Vamos a aprender juntos!

Portugalština

Pavel Horák
Pavel HorákSkupinové a individuální kurzy
Read More
Olá! Jsem Pavel, váš lektor portugalštiny. Zvu vás na poznávací cestu do lusofonních zemí. Nevíte přesně, které země to jsou? Zapište se do kurzu a společně vše objevíme. Jako lektor působím již 5 let. Studoval jsem na univerzitě v Česku, ale i v Lisabonu. Ve volném čase rád lyžuji, čtu nebo surfuji na vlnách v Portugalsku. Moc se na vás těším v kurzech. Até logo!

Kdo jsme

JIPKA, VAŠE JAZYKOVKA!​

Chceme odbourat váš strach z cizího jazyka, a podpořit Vás v touze učit se.
Pojďte do toho s námi, protože spolu to zvládneme.

Spolupracujeme jak s tuzemskými lektory, kteří dbají na osvojení si základů cizího jazyka, tak s rodilými mluvčí z různých koutů světa, kteří se starají o zlepšování se v komunikaci.

Jsme soukromá vzdělávací společnost, která vyučuje již od roku 1998.
Našimi učebnami prošlo celkem 62 500 studentů, a odučili jsme kolem 1 500 000 hodin.

Jak probíhá

online výuka?

Play Video

Jak hodnotí výuku naši studenti?

Andrea Benešová
Andrea Benešová
Skupinová výuka - Online
Read More
Do Jipky chodím již 2. rokem na angličtinu. Lektorka je naprosto skvělá a atmosféra na lekcích úplně na pohodu. V kurzu nás je 6 a zrovna jsme se sešli jako skvělá parta, takže se na lekce vždy těším.
Gabriela Volhová Duhiňová
Gabriela Volhová Duhiňová
Individuální výuka
Read More
Mamince jsem kupovala k Vánocům dárkový poukaz na individuální výuku, kterou má od ledna a se vším naprostá spokojenost.
Petr Halabík
Petr Halabík
Skupinová výuka - Online
Read More
Navštěvuji francouzštinu a španělštinu, protože jako jediná jazykovka měla největší výběr. S výukou i lektory jsem spokojen. Oceňuji, že i v době covidu měli online výuku, trochu jsem se toho bál, ale nakonec to bylo super.
Previous
Next

Ať vám už nic neunikne!

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Ať vám už nic neunikne!

Chcete-li vyplnit tento formulář, prosím povolte v prohlížeči JavaScript.

Odesláním formuláře souhlasíte se zasíláním newsletteru od společnosti Jipka moje jazykovka, s.r.o. Bližší informace zde.

Adresa

Kontakt

Sledujte nás

JIPKA moje jazykovka, s.r.o. © 2024 Všechna práva vyhrazena 

JIPKA moje jazykovka s.r.o. © 2022 Všechna práva vyhrazena 

SLEVA 500 Kč při registraci 2 a více dětí na jazykové příměstské a pobytové tábory s kódem KAMARAD24.